ANDA PERLUKAN TIDUR YANG LEBIH SELESA?

Tahukah anda tidur ni sebenarnya sangat penting untuk kita kekal bertenaga dan bersemangat melakukan sesuatu.

Ya, mesti anda pernah rasa hilang mood awal pagi sebab rasa badan sengal-sengal. Nak pusing badan takut krem pulak. Sudahnya apa yang anda nak buat satu hari serba tak kena.

Bila tengok balik rupanya tilam dah terbonjol-bonjol. Lagi sedih dah nak Nampak spring dah. Out pun kalau pakai spring lah. Tapi kalau pakai foam sampai leper dah bahagian tengah. Jadi macam mangkuk dah.

Tilam kalau nak pakai lama kena lah beli yang berkualiti sikit terutama dari segi material dia. Nak tahan lama kena beli yang diperbuat dari lateks atau getah. Tapi kelemahannya dari segi harga memang lebih mahal. Tapi memang dari segi fleksibiliti dan daya ketahanan dia. Bias akita nak beli barang mesti cari yang tahan lama kan. Jadi berkorban lah sikit. Alah membeli memang memakai kata orang.

Bila tengok harga mana lah mampu nak keluar sekedebuk duit. Beribu kot harga. Jadi inilah antara sebab Cuckoo mudahkan cara untuk anda miliki tilam berkualiti tinggi. Dengan harga RM150 je anda dah boleh baring di atas tilam yang sangat selesa. Bukan sahaja anda dapat tilam, tapi anda dapat sekali servis cucian setiap 4 bulan dari team servis Cuckoo. Best kan?

Bayaran selama 3 tahun je. Biasa buat loan personal sampai 10 tahun rileks je.

Kalau ok cuba komen kat bawah ni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *